Apothia L Eau de Parfum, 50 ml.

Apothia L Eau de Parfum, 50 ml.

DKK 690,00
   På lager
Antal
Varenummer: 555003
L eau de parfum er designet til den sensuelle, selvsikre kvinde, der føler sig bedst tilpas, når hun dufter elegant, sexet og dristig.

L eau de parfum fra Apothia er en elegant, dristig og kantet duft, som domineres af hjertenoter som ædelsten og feminin Orris. Den unikke duft har strejf af violblade og Angelica, som leder tankerne hen på sommer. Duften afrundes selvsikkert med en jordagtig moskus.
Vis mere
Vis mindre
Andre har også købt
Om Lookbeautiful.dk

Forurening og urenheder er dagligt noget, vi udsætter vores hud for. Netop derfor bør pleje af huden være en daglig rutine både morgen og aften. Hos lookbeautiful.dk sætter vi fokus på markedets bedste hudpleje - blandt andet indenfor anti-age-produkter til den bevidste kvinde der ved, at man kan fremme sin skønhed og komme til at se yngre og sundere ud med den rette hudpleje. Vi har et stort sortiment af skintonic, rensegel, toner, conditioner, ansigtscremer, natcremer, fugtpleje, booster, serum, anti-aging, exfoliering og ansigtsmasker samt produkter mod uren hud/pigmentpletter og meget mere. Vi er altid på jagt efter nye leverandører og nye spændende produkter, så vi kan hjælpe dig med at blive en endnu smukkere udgave af dig selv. Hos lookbeautiful.dk kan du altid finde produkter til gode priser på hudpleje.

Kundeservice

Har du spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon!

Lookbeautiful.dk  •  Lilleåvej 16  •  7500 Holstebro  •  +45 29808144  •  info@Lookbeautiful.dk