Anti-Cellulite Gel 200 ml. - Beauté Pacifique

Anti-Cellulite Gel 200 ml. - Beauté Pacifique

Før DKK 249,00
DKK 186,75
Spar DKK 62,25
Tilbuddet gælder så længe lager haves, dog senest 31-05-2020.
   Ikke på lager
Varenummer: B0400201
Cellulite gel med synlig effekt. I et klinisk forsøg med 80 testpersoner med Cellulite reduceredes ujævnheden af appelsinhuden med gennemsnitligt 22% - målt med ultralydscanning. Låromkredsen blev formindsket med 7 mm.

Tre ud af fire udtalte, at produktet var det bedste, de havde prøvet. Cellulite gelen anvendes én til to gange dagligt. Påføres med let knibende fingermassage.

Særlige fordele ved Beauté Pacifique Anti-Cellulite Gel:
➜ Reduktionen af ”appelsinlook´et” er dokumenteret med ultralydscanning
➜ Giver en tydelig reduktion af væskeophobning i hudens underste områder
➜ Giver en behagelig følelse af kølighed pga. indholdet af Menthol
➜ Fugtplejer som en Body Lotion
Vis mere
Vis mindre
Om Lookbeautiful.dk

Forurening og urenheder er dagligt noget, vi udsætter vores hud for. Netop derfor bør pleje af huden være en daglig rutine både morgen og aften. Hos lookbeautiful.dk sætter vi fokus på markedets bedste hudpleje - blandt andet indenfor anti-age-produkter til den bevidste kvinde der ved, at man kan fremme sin skønhed og komme til at se yngre og sundere ud med den rette hudpleje. Vi har et stort sortiment af skintonic, rensegel, toner, conditioner, ansigtscremer, natcremer, fugtpleje, booster, serum, anti-aging, exfoliering og ansigtsmasker samt produkter mod uren hud/pigmentpletter og meget mere. Vi er altid på jagt efter nye leverandører og nye spændende produkter, så vi kan hjælpe dig med at blive en endnu smukkere udgave af dig selv. Hos lookbeautiful.dk kan du altid finde produkter til gode priser på hudpleje.

Kundeservice

Har du spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon!

Lookbeautiful.dk  •  Lilleåvej 16  •  7500 Holstebro  •  +45 29808144  •  info@Lookbeautiful.dk