Age Reverse Night Lift, 50 ml - Exuviance

Age Reverse Night Lift, 50 ml - Exuviance

Før DKK 599,00
DKK 389,35
Spar DKK 209,65
Tilbuddet gælder så længe lager haves, dog senest 31-03-2020.
   På lager
Antal
Varenummer: EX031
Denne natcreme virker meget intens og styrker hudens naturlige reparationscyklus. Regenerer huden om natten og forebygger aldringstegn.
Forhindre nedbrydning af kollagen og styrker hudens struktur, så den får et jævnt og glat udseende. Mindsker rynker og booster den naturlige kollagen produktion.
Indeholder peptider, alfa og polyhydroxysyrer, som stimulerer og virker udglattende. Sit indhold af multioxidanter lægger sig som en beskyttende film på huden og giver huden et fat og ungdommeligt udtryk.
Neutraliserer og bekæmper frie radikaler. Alt i alt en perfekt styrkende anti-aging creme, som giver din hud den bedste forudsætning for en smuk hud.
Er perfekt til dig med moden hud.

Sådan bruger du Exuviance Age Reverse Night Lift:
➜ Fordel produktet på afrenset hud i ansigt og hals.
➜ Massér produktet ind med opadgående bevægelser.
➜ Der kan forekomme en mild prikkende fornemmelse på huden, ved brug at denne creme. Oplever du at det bliver for meget, kan du reducerer dit forbrug af cremen, så du kun anvender den hver 2. dag indtil huden har vænnet sig til det.

Aktive ingredienser:
➜ Maltobionisk syre, (Bionic PHA)
➜ Glukonolakton (PHA)
➜ Glykolsyre (AHA)
➜ Peptider
Vis mere
Vis mindre
Om Lookbeautiful.dk

Forurening og urenheder er dagligt noget, vi udsætter vores hud for. Netop derfor bør pleje af huden være en daglig rutine både morgen og aften. Hos lookbeautiful.dk sætter vi fokus på markedets bedste hudpleje - blandt andet indenfor anti-age-produkter til den bevidste kvinde der ved, at man kan fremme sin skønhed og komme til at se yngre og sundere ud med den rette hudpleje. Vi har et stort sortiment af skintonic, rensegel, toner, conditioner, ansigtscremer, natcremer, fugtpleje, booster, serum, anti-aging, exfoliering og ansigtsmasker samt produkter mod uren hud/pigmentpletter og meget mere. Vi er altid på jagt efter nye leverandører og nye spændende produkter, så vi kan hjælpe dig med at blive en endnu smukkere udgave af dig selv. Hos lookbeautiful.dk kan du altid finde produkter til gode priser på hudpleje.

Kundeservice

Har du spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon!

Lookbeautiful.dk  •  Lilleåvej 16  •  7500 Holstebro  •  +45 29808144  •  info@Lookbeautiful.dk