Age Reverse HydraFirm - Exuviance

Age Reverse HydraFirm - Exuviance

Før DKK 599,00
DKK 449,25
Spar DKK 149,75
Tilbuddet gælder så længe lager haves, dog senest 31-03-2020.
   Ikke på lager
Varenummer: EX033
Denne creme er særligt til dig som har en hud der higer efter ekstra fugt.
Forbedrer hudens tekstur, alderspletter og rynker. Tilfører ekstra fasthed og elasticitet til din hud. Giver dig en fornyet fornemmelse og forhindre huden i at tørste og dehydrere. Styrker huden med sit indhold af antioxidanter og fremmer hudens kollagen produktion.
Indeholder granatæble, vitamin A og E som beskytter huden mod frie radikaler. Peptider, retionol og patenteret NeoGlukosamin styrker huden maksimalt.
Efterlader huden fast med en glat og fin overflade.

Sådan bruger du Exuviance Age Reverse HydraFirm :
➜ Fordel produktet på ren afrenset hud i ansigtet og på halsen.
➜ Massér produktet ind i ansigtet og halsen med opadgående bevægelser.
➜ Kan anvendes morgen og aften.
➜ Anvendes cremen i dagtimerne, anbefales det at afslutte med en creme som indeholder SPF.

Aktive ingredienser:
➜ NeoGlukosamin
➜ Maltobionisk syre (Bionic PHA)
➜ Peptider
➜ Aminosyrer
Vis mere
Vis mindre
Om Lookbeautiful.dk

Forurening og urenheder er dagligt noget, vi udsætter vores hud for. Netop derfor bør pleje af huden være en daglig rutine både morgen og aften. Hos lookbeautiful.dk sætter vi fokus på markedets bedste hudpleje - blandt andet indenfor anti-age-produkter til den bevidste kvinde der ved, at man kan fremme sin skønhed og komme til at se yngre og sundere ud med den rette hudpleje. Vi har et stort sortiment af skintonic, rensegel, toner, conditioner, ansigtscremer, natcremer, fugtpleje, booster, serum, anti-aging, exfoliering og ansigtsmasker samt produkter mod uren hud/pigmentpletter og meget mere. Vi er altid på jagt efter nye leverandører og nye spændende produkter, så vi kan hjælpe dig med at blive en endnu smukkere udgave af dig selv. Hos lookbeautiful.dk kan du altid finde produkter til gode priser på hudpleje.

Kundeservice

Har du spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon!

Lookbeautiful.dk  •  Lilleåvej 16  •  7500 Holstebro  •  +45 29808144  •  info@Lookbeautiful.dk