Age Reverse Day Repair SPF 30, 50 ml. - Exuviance

Age Reverse Day Repair SPF 30, 50 ml. - Exuviance

Før DKK 539,00
DKK 404,25
Spar DKK 134,75
Tilbuddet gælder så længe lager haves, dog senest 31-03-2020.
   På lager
Antal
Varenummer: EX030
Denne dagcreme er særligt til den modne hud, som viser tegn på aldring. Cremen modvirker og bekæmper synlige alderstegn.
Skabt på en unik formel som genskaber hudens elasticitet og giver dig et ungdommeligt udtryk.
Opnå ekstra spændstighed og en glat overflade af huden. Indeholder UV-filter og SPF 30, så din hud også er beskyttet.
Skabt på et tredobbelt antioxidant komplex med granatæble og A og E vitamin som bekæmper og beskytter huden mod frie radikaler.
Styrker kollagen produktionen i huden og giver huden et fastere udseende. Efterlader huden med et fyldigt og ungdommeligt udtryk.
Cremens indhold af peptider, retionol og patenteret NeoGlucosamine arbejder effektivt sammen og øger cellefornyelsen - resulterer i en glat struktur og en strålende hud.

Sådan bruger du Exuviance Age Reverse Day Repair SPF 30:
➜ Fordel produktet på afrenset hud i ansigt og hals.
➜ Massér produktet ind med opadgående bevægelser.
➜ Der kan forekomme en mild prikkende fornemmelse på huden, ved brug at denne creme. Oplever du at det bliver for meget, kan du reducerer dit forbrug af cremen, så du kun anvender den hver 2. dag indtil huden har vænnet sig til det.

Aktive ingredienser:
➜ NeoGlukosamin
➜ Retinol
➜ Peptider
Vis mere
Vis mindre
Om Lookbeautiful.dk

Forurening og urenheder er dagligt noget, vi udsætter vores hud for. Netop derfor bør pleje af huden være en daglig rutine både morgen og aften. Hos lookbeautiful.dk sætter vi fokus på markedets bedste hudpleje - blandt andet indenfor anti-age-produkter til den bevidste kvinde der ved, at man kan fremme sin skønhed og komme til at se yngre og sundere ud med den rette hudpleje. Vi har et stort sortiment af skintonic, rensegel, toner, conditioner, ansigtscremer, natcremer, fugtpleje, booster, serum, anti-aging, exfoliering og ansigtsmasker samt produkter mod uren hud/pigmentpletter og meget mere. Vi er altid på jagt efter nye leverandører og nye spændende produkter, så vi kan hjælpe dig med at blive en endnu smukkere udgave af dig selv. Hos lookbeautiful.dk kan du altid finde produkter til gode priser på hudpleje.

Kundeservice

Har du spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon!

Lookbeautiful.dk  •  Lilleåvej 16  •  7500 Holstebro  •  +45 29808144  •  info@Lookbeautiful.dk