Age Reversal Eye Complex 15 ml - Age Smart - Dermalogica

Age Reversal Eye Complex 15 ml - Age Smart - Dermalogica

Før DKK 600,00
DKK 450,00
Spar DKK 150,00
Tilbuddet gælder så længe lager haves, dog senest 30-04-2020.
   På lager
Antal
Varenummer: D045
ØJENCREME MED ANTI-AGE
Dermalogica Age Reversal Eye Complex fra serien AGE smart er en udglattende og reparerende øjencreme. Cremen udvisker rynker, hævelser, mørke rander og fine linjer i huden. Og bekæmper alle typer af ældningstegn omkring det sarte øjenområde.  Øjencremen er særlig velegnet til moden hud eller hud, der viser tegn på for tidlig ældning.
Age Reversal Eye Complex er mild mod det delikate øjenområde, men samtidig yderst effektfuld grundet det unikke anti-age indhold. Cremen er blandt andet beriget med mikroindkapslet retinol, der effektivt bekæmper ældningstegn såsom fine linjer i huden. Derudover bekæmper øjencremen synlige poser samt styrker huden, så den bliver mere modstandsdygtig. Fri for kunstig farve, parfume og parabener.

Sådan benytter du Dermalogica Age Reversal Eye Complex:
Rens huden grundigt og anvend din foretrukne toner. Påfør derefter en lille mængde Age Reversal Eye Complex på huden omkring øjnene. Dup blidt cremen på huden med bløde opadgående strøg.
Huden skal vænnes til den kraftfulde retinol og cremen bør derfor kun bruges hver anden aften i starten. Efter et par uger kan den bruges hver aften, når huden er blevet mere tolerant
Bemærk - øjencremen skal bruges om natten for optimal virkning!

Fordele ved Dermalogica Age Reversal Eye Complex:
➜ Anti-age øjencreme
➜ Udglattende effekt
➜ Bekæmper rynker
➜ Fjerner mørke rander
➜ Fri for parabener
Vis mere
Vis mindre
Andre har også købt
Om Lookbeautiful.dk

Forurening og urenheder er dagligt noget, vi udsætter vores hud for. Netop derfor bør pleje af huden være en daglig rutine både morgen og aften. Hos lookbeautiful.dk sætter vi fokus på markedets bedste hudpleje - blandt andet indenfor anti-age-produkter til den bevidste kvinde der ved, at man kan fremme sin skønhed og komme til at se yngre og sundere ud med den rette hudpleje. Vi har et stort sortiment af skintonic, rensegel, toner, conditioner, ansigtscremer, natcremer, fugtpleje, booster, serum, anti-aging, exfoliering og ansigtsmasker samt produkter mod uren hud/pigmentpletter og meget mere. Vi er altid på jagt efter nye leverandører og nye spændende produkter, så vi kan hjælpe dig med at blive en endnu smukkere udgave af dig selv. Hos lookbeautiful.dk kan du altid finde produkter til gode priser på hudpleje.

Kundeservice

Har du spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon!

Lookbeautiful.dk  •  Lilleåvej 16  •  7500 Holstebro  •  +45 29808144  •  info@Lookbeautiful.dk