Age Intelligent, Face serum

Age Intelligent, Face serum

Før DKK 1.095,00
DKK 1.049,00
Spar DKK 46,00
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
   På lager
Antal
Varenummer: f2003
Koncentreret ansigts serum, der beroliger og reetablerer hudens lag. Serummet genetablerer hudens fasthed og binder fugten, så huden forbliver mere jævn med reducerede linier og rynker.
Med sine videnskabelige bevidste anti age egenskaber, er dette et af de absolut bedste produkter indenfor dette felt.

Sådan anvendes Age Intelligent Face Serum
➜ Kan anvendes morgen og aften efter Nimue Cleansing Gel og Conditioner.
➜ Masser serummet ind i huden, lad trække ind.
➜ Slut af med dagcreme eller natcreme.
Vis mere
Vis mindre
Andre har også købt
Om Lookbeautiful.dk

Forurening og urenheder er dagligt noget, vi udsætter vores hud for. Netop derfor bør pleje af huden være en daglig rutine både morgen og aften. Hos lookbeautiful.dk sætter vi fokus på markedets bedste hudpleje - blandt andet indenfor anti-age-produkter til den bevidste kvinde der ved, at man kan fremme sin skønhed og komme til at se yngre og sundere ud med den rette hudpleje. Vi har et stort sortiment af skintonic, rensegel, toner, conditioner, ansigtscremer, natcremer, fugtpleje, booster, serum, anti-aging, exfoliering og ansigtsmasker samt produkter mod uren hud/pigmentpletter og meget mere. Vi er altid på jagt efter nye leverandører og nye spændende produkter, så vi kan hjælpe dig med at blive en endnu smukkere udgave af dig selv. Hos lookbeautiful.dk kan du altid finde produkter til gode priser på hudpleje.

Kundeservice

Har du spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon!

Lookbeautiful.dk  •  Lilleåvej 16  •  7500 Holstebro  •  +45 29808144  •  info@Lookbeautiful.dk