Active Serum 15 ml. - iS CLINICAL

Active Serum 15 ml. - iS CLINICAL

Før DKK 780,00
DKK 699,00
Spar DKK 81,00
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
   På lager
Antal
Varenummer: iSC 04
iS CLINICAL´s mest populære produkt er uden tvivl Active Serum og ikke uden grund. Denne serum er hurtigtvirkende, resultatorienterede, mindsker forekomsten af fine linjer og rynker. Desuden er den fantastisk mod hyperpigmentering/pigmentpletter og er enestående mod akne. Ofte kan man se resultater allerede efter få dages brug.

Sådan anvendes iS CLINICAL Active Serum:
➜ Et par dråber masseres ind i huden efter rens
➜ Herefter påføres dag/nat creme

Fordele ved produktet:
➜ Reducerer fine linier og rynker
➜ Reducerer udbrud af akne og reducerer akne-ar
➜ Reducerer pigmentpletter
➜ Udglatter og fugter/blødgør huden
➜ Mindsker porer
➜ Hurtig-virkende - resultater ses hurtigt
➜ Kort-og langsigtede resultater
➜ Fantastisk til alle aldre og alle hudtyper
Vis mere
Vis mindre
Andre har også købt
Om Lookbeautiful.dk

Forurening og urenheder er dagligt noget, vi udsætter vores hud for. Netop derfor bør pleje af huden være en daglig rutine både morgen og aften. Hos lookbeautiful.dk sætter vi fokus på markedets bedste hudpleje - blandt andet indenfor anti-age-produkter til den bevidste kvinde der ved, at man kan fremme sin skønhed og komme til at se yngre og sundere ud med den rette hudpleje. Vi har et stort sortiment af skintonic, rensegel, toner, conditioner, ansigtscremer, natcremer, fugtpleje, booster, serum, anti-aging, exfoliering og ansigtsmasker samt produkter mod uren hud/pigmentpletter og meget mere. Vi er altid på jagt efter nye leverandører og nye spændende produkter, så vi kan hjælpe dig med at blive en endnu smukkere udgave af dig selv. Hos lookbeautiful.dk kan du altid finde produkter til gode priser på hudpleje.

Kundeservice

Har du spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon!

Lookbeautiful.dk  •  Lilleåvej 16  •  7500 Holstebro  •  +45 29808144  •  info@Lookbeautiful.dk