Active Moist 50 ml - Dermalogica

Active Moist 50 ml - Dermalogica

Før DKK 335,00
DKK 251,25
Spar DKK 83,75
Tilbuddet gælder så længe lager haves, dog senest 30-04-2020.
   Ikke på lager
Varenummer: D064
LET OG OLIEFRI ANSIGTSCREME
Active Moist fra Dermalogica er en oliefri lotion, der tilfører den nødvendige fugt til huden. Den lette ansigtscreme har en udglattende virkning, der effektivt forbedrer hudens struktur. Active Moist er særlig velegnet til fedtet hud.

Active Moist er beriget med silkeaminosyrer, der udglatter og forbedrer hudens struktur. Derudover indeholder cremen ekstrakter fra lavendel og agurk, der tilfører masser af fugt, imens ekstrakter fra citron, vedbend og brøndkarse har en forfinende virkning. Den lette lotion er desuden fri for kunstig farve, parfume og parabener.

Trænger din hud til et boost af fugt og pleje, er Active Moist fra Dermalogica det perfekte valg for dig. Den lette ansigtscreme giver din hud daglig fugt, så den forbliver hydreret, velplejet og sund.

Sådan benytter du Dermalogica Active Moist:
Afrens huden med dit anbefalede Dermalogica renseprodukt, og anvend din anbefalede toner. Påfør derefter Active Moist på fugtig hud i ansigtet og på halsen med lette opadgående strøg. Ansigtscremen kan anvendes både morgen og aften.

Fordele ved Dermalogica Active Moist:
➜ Oliefri ansigtslotion
➜ Tilfører let fugt
➜ Udglattende virkning
➜ God til fedtet hud
➜ Fri for parabener
Vis mere
Vis mindre
Andre har også købt
Om Lookbeautiful.dk

Forurening og urenheder er dagligt noget, vi udsætter vores hud for. Netop derfor bør pleje af huden være en daglig rutine både morgen og aften. Hos lookbeautiful.dk sætter vi fokus på markedets bedste hudpleje - blandt andet indenfor anti-age-produkter til den bevidste kvinde der ved, at man kan fremme sin skønhed og komme til at se yngre og sundere ud med den rette hudpleje. Vi har et stort sortiment af skintonic, rensegel, toner, conditioner, ansigtscremer, natcremer, fugtpleje, booster, serum, anti-aging, exfoliering og ansigtsmasker samt produkter mod uren hud/pigmentpletter og meget mere. Vi er altid på jagt efter nye leverandører og nye spændende produkter, så vi kan hjælpe dig med at blive en endnu smukkere udgave af dig selv. Hos lookbeautiful.dk kan du altid finde produkter til gode priser på hudpleje.

Kundeservice

Har du spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon!

Lookbeautiful.dk  •  Lilleåvej 16  •  7500 Holstebro  •  +45 29808144  •  info@Lookbeautiful.dk