A.C.N.E. recovery 30 ml. - pHformula

A.C.N.E. recovery 30 ml. - pHformula

Før DKK 535,00
DKK 499,00
Spar DKK 36,00
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
   Ikke på lager
Varenummer: pH005
A.C.N.E.  recovery har en helt unik sammensætning af aktive ingredienser, der sammen genvinder hudens naturlige sundhed. Desuden forebygger den effektivt fremtidige skader i huden.

Fakta og fordele ved pHformula A.C.N.E. recovery:
➜ Masseres ind i huden morgen og aften efter rens af huden
➜ Acne udbrud mindskes
➜ Forebyggende effekt mod fremtidige udbrud
➜ Fantastiske antioxidante og antiinflammatoriske egenskaber
➜ BEMÆRK: Anvendes under dagcreme og/eller natcreme

Vis mere
Vis mindre
Om Lookbeautiful.dk

Forurening og urenheder er dagligt noget, vi udsætter vores hud for. Netop derfor bør pleje af huden være en daglig rutine både morgen og aften. Hos lookbeautiful.dk sætter vi fokus på markedets bedste hudpleje - blandt andet indenfor anti-age-produkter til den bevidste kvinde der ved, at man kan fremme sin skønhed og komme til at se yngre og sundere ud med den rette hudpleje. Vi har et stort sortiment af skintonic, rensegel, toner, conditioner, ansigtscremer, natcremer, fugtpleje, booster, serum, anti-aging, exfoliering og ansigtsmasker samt produkter mod uren hud/pigmentpletter og meget mere. Vi er altid på jagt efter nye leverandører og nye spændende produkter, så vi kan hjælpe dig med at blive en endnu smukkere udgave af dig selv. Hos lookbeautiful.dk kan du altid finde produkter til gode priser på hudpleje.

Kundeservice

Har du spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon!

Lookbeautiful.dk  •  Lilleåvej 16  •  7500 Holstebro  •  +45 29808144  •  info@Lookbeautiful.dk