V.I.T.A. C 24 hour cream 50 ml. - pHformula

V.I.T.A. C 24 hour cream 50 ml. - pHformula

Før DKK 620,00
DKK 599,00
Spar DKK 21,00
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
   På lager
Antal
Varenummer: pH0010
V.I.T.A. C 24 hour cream er yderst vigtig for at forebygge og reducere synlig ældning og pigmentforandringer i huden. Cremen har et højt koncentreret C vitamin indhold med 24 timers fugtgivende egenskaber, der giver øjeblikkelig og masser af  fugt til huden. C vitamincremen har en let konsistens og indeholder magnesium ascorbyl fosfat i receptstyrke, hvilket giver overlegen anti-ageing fordele. Du kan anvende C vitamin cremen dagligt - året rundt.

Fakta og fordele ved pHformula V.I.T.A. C 24 hour cream:
➜ Efter grundig rens fordeles en lille mængde i ansigtet og
    masseres ind med runde opadgående bevægelser.
➜ Forebygger og reducerer effektivt for tidlig ældning af huden,
    idet produktet indeholder magnesium ascorbyl fosfat i receptstyrke
➜ Forebygger og reducerer pigmentforandringer
➜ Yderst fugtgivende
➜ Påføres morgen og aften

Vis mere
Vis mindre
Andre har også købt
Om Lookbeautiful.dk

Forurening og urenheder er dagligt noget, vi udsætter vores hud for. Netop derfor bør pleje af huden være en daglig rutine både morgen og aften. Hos lookbeautiful.dk sætter vi fokus på markedets bedste hudpleje - blandt andet indenfor anti-age-produkter til den bevidste kvinde der ved, at man kan fremme sin skønhed og komme til at se yngre og sundere ud med den rette hudpleje. Vi har et stort sortiment af skintonic, rensegel, toner, conditioner, ansigtscremer, natcremer, fugtpleje, booster, serum, anti-aging, exfoliering og ansigtsmasker samt produkter mod uren hud/pigmentpletter og meget mere. Vi er altid på jagt efter nye leverandører og nye spændende produkter, så vi kan hjælpe dig med at blive en endnu smukkere udgave af dig selv. Hos lookbeautiful.dk kan du altid finde produkter til gode priser på hudpleje.

Kundeservice

Har du spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon!

Lookbeautiful.dk  •  Lilleåvej 16  •  7500 Holstebro  •  +45 29808144  •  info@Lookbeautiful.dk