Château Cheek Stain - Prosecco

Château Cheek Stain - Prosecco

DKK 269,00
   På lager
Antal
Varenummer: 951336130
Chateau Cheek Stain er en blush samt børste i ét produkt. I den ene ende påføres farven fra en stick og i den anden ende er børsten til perfekt fordeling og udtoning. Denne blush er produceret med en gel formel der smelter sammen med huden og giver et perfekt, friskt og sundt look. Super produkt som du nemt kan have med i tasken.

Mere om  Château Cheek Stain - Prosecco fra PÜR:
➜ Indhold: 5,5 g
➜ Findes i 2 farver
➜ Blush smat børste i ét produkt
Vis mere
Vis mindre
Andre har også købt
Diva DD cream - light
Diva DD cream - light Før DKK 179,00
DKK 99,00
Info/køb
Om Lookbeautiful.dk

Forurening og urenheder er dagligt noget, vi udsætter vores hud for. Netop derfor bør pleje af huden være en daglig rutine både morgen og aften. Hos lookbeautiful.dk sætter vi fokus på markedets bedste hudpleje - blandt andet indenfor anti-age-produkter til den bevidste kvinde der ved, at man kan fremme sin skønhed og komme til at se yngre og sundere ud med den rette hudpleje. Vi har et stort sortiment af skintonic, rensegel, toner, conditioner, ansigtscremer, natcremer, fugtpleje, booster, serum, anti-aging, exfoliering og ansigtsmasker samt produkter mod uren hud/pigmentpletter og meget mere. Vi er altid på jagt efter nye leverandører og nye spændende produkter, så vi kan hjælpe dig med at blive en endnu smukkere udgave af dig selv. Hos lookbeautiful.dk kan du altid finde produkter til gode priser på hudpleje.

Kundeservice

Har du spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon!

Lookbeautiful.dk  •  Lilleåvej 16  •  7500 Holstebro  •  +45 29808144  •  info@Lookbeautiful.dk